Naus Agustí al llarg de la seva experiència, s’ha convertit en una empresa de referència en la construcció de naus i la rehabilitació d’edificis, amb una base sòlida i uns principis ferms amb la capacitat de delegar tota classe de projectes de gran envergadura, siguin públics o privats.

Els nostres professionals s’encarregaran d’assessorar-te sobre el solar que necessites si és que encara no el tens, de redactar el projecte, de tramitar les llicències necessàries i de tots aquells tràmits indispensables per poder iniciar el projecte amb les màximes garanties de seguretat.

Durant l’execució del projecte, ens encarregarem d’informar-te dia a dia de l’evolució de l’obra i ens adaptarem als terminis pactats per evitar sorpreses d’última hora.

Ens agrada la transparència i, per això, elaborem estudis econòmics integrals amb els quals no hauràs de preocupar-te per costos addicionals. A més, el nostre equip estarà al teu costat per assessorar-te en tot moment sobre qualsevol dubte que pugui sorgir i perquè estiguis informat sobre com evoluciona el teu projecte.

Abans d’iniciar l’obra també podem tramitar la llicència d’obres amb l’Ajuntament del teu municipi i gestionar tots els permisos necessaris per executar-la. I ens responsabilitzem de la gestió dels residus que puguem generar, realitzant la tramitació de les taxes i gestionant el transport a un abocador autoritzat per l’Administració competent.